Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Splošno o pogojih poslovanja

Splošni pogoji poslovanja veljajo v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Spletna stran www.cncspica.si je namenjena predstavitvi podjetja, izdelkov in storitev. Splošni pogoji veljajo za naročila oddana prek e-pošte ali telefona.

Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh pogojev poslovanja in potrjuje, da je bil seznanjen s politiko zasebnosti. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani www.cncspica.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in naročnikom.

1. DOSTOPNOST INFORMACIJ

Podjetje ŠPICA D.O.O. se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  • bistvene značilnosti podjetja, storitev in produktov,
  • časovno veljavnost ponudbe,
  • reklamacijske in garancijske informacije za naročene produkte oziroma opravljene storitve,
  • Razumljivo predstavljene morebitne cene produktov, storitev …

2. CENE

Cene izdelkov oziroma storitev so na računih, predračunih in ponudbah izražene v valuti evro, ter prikazujejo višino DDV zneska. Navedene cene ne vključujejo stroškov pakiranja in poštnine razen v primeru, ko je to navedeno.

3. DOBAVNI ROK

Dobavni roki ali čas opravljene storitve izražamo v številu delovnih dni in se usklajujejo z naročnikom. Dobavni rok velja od datuma potrditve naročila in je predhodno dogovorjen z naročnikom.

4. REKLAMACIJE, VRAČILO BLAGA

Reklamacije na izdelek/ke ali storitev/tve podajte pisno na info@spica-cnc.si v roku 8 dni od dostave oz. montaže oziroma prevzema izdelka. Vse reklamacije obdelamo in rešimo v najkrajšem možnem času. Izdelki, ki so naročeni na točno dimenzijo ni mogoče menjati oz. vračati.

5. VARNOST

Podjetje ŠPICA D.O.O. ne prevzema odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za kakršnokoli poškodbo računalniške in/ali strojne opreme oziroma druge lastnine, ki bi lahko prizadela uporabnikovo opremo zaradi obiska spletne strani. Uporabnik uporablja spletno stran na lastno odgovornost.

6. PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Zavezujemo se k varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve ponudbe, računov, pošiljanju informacij, v primeru reklamacij ipd. Željo uporabnika, da ne želi prejemati reklamnih sporočil, bo naše podjetje brezpogojno upoštevalo. Za odjavo od prejemanja morebitnih novic preko e-pošte mora uporabnik poslati zgolj obvestilo na e-naslov info@spica-cnc.si.

7. AŽURNOST PODATKOV

Prizadevamo si za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani www.cncspica.si Barvni odtenki izdelkov lahko odstopajo od dejanskega stanja izdelkov. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

8. PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na ali po klasični pošti na naslov: ŠPICA D.O.O., Gubčeva ulica 9, 8330 Metlika. Po najboljših močeh si bomo prizadevali, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor to res ne bo mogoče, je za reševanje sporov pristojno Okrajno sodišče v Novem mestu.