Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

CNC STRUŽENJE

Obdelava kovin oziroma CNC struženje sodi med najpogostejše načine obdelovanja različnih vrst kovin. Stružimo lahko vse vrste od jekla do aluminija. Podjetje CNC Špica nudi s svojo visoko tehnološko in moderno proizvodnjo tako rekoč vse. Visoko napredni CNC stroji omogočajo natančno in napredno struženje ter rezkanje kovin. Na voljo je tako prečna kakor tudi vzdolžna obdelava za pridobivanje najrazličnejših izdelkov iz jekla. Dolgoletne izkušnje našega podjetja dajejo našim strankam dodatno garancijo na kvaliteto. Naj še poudarimo, da strankam ob tem tudi brezplačno svetujemo kakor tudi večkrat pomagamo nadgraditi vašo idejo z še boljšo, lažjo in ugodnejšo rešitvijo. Zadovoljna stranka in želen rezultat izdelka je naš ključni cilj opravljene storitve.

1. QUICK TECH T8 TWIN

Y os do Φ 65
Stružnica je zmožna izdelati kos iz prve in zadnje strani, prednost pred ostalimi pa je pomik revolverja tudi po Y osi.

2. HANWHA XD26 CNC

center z drsečo rotirajočo glavo do Φ 26
Zelo hitra in natančna stružnica z drsno in rotirajočo glavo za velike serije zahtevnih kosov. Ima tudi pomike po Y osi z osmimi gnanimi orodji.

STRUŽENJE IN/ALI REZKANJE

Struženje je optimalna rešitev in postopek za obdelavo različnih kovinskih izdelkov, ki so valjaste oblike. Rezkanje pa uporabljamo in je še posebej učinkovito pri obdelavi ravnih površin. Struženje in rezkanje kljub velikim stroškom investicije v proizvodnjo ter vzdrževanje ni drago. Velikokrat kupci in uporabniki o tem vodijo zmotno prepričanje, zato svetujemo, da ob povsem dostopnih cenah izberete še kvaliteto našega podjetja. Natančnost obdelave kovin podjetja CNC Špica d.o.o. s struženjem in rezkanjem pa zadovolji tudi najbolj zahtevne naročnike.

// Zakaj izbrati nas ?

CNC struženje in rezkanje

KAKOVOST

Najvišja kakovost je na 1. mestu!
Natančnost omogočamo do 0,01 mm.

STROKOVNOST

S strokovnim znanjem in natančnostjo vsak projekt uspešno zaključimo.

GARANCIJA IZDELKOV

Zagotavljamo zahtevano kakovost izdelkov ter nudimo večletno garancijo.

CNC TEHNOLOGIJA

Nudimo visoko tehnološko in moderno proizvodnjo z CNC stroji in opremo.

KAKOVOST MATERIALOV

Preverjena kvaliteta materialov ter
napredni proizvodni procesi in orodja.

NAŠE ODLIKE

Certificiran materiali, kontrolni pregledi, strokovni kader, sodobni zmogljivi stroji ...